طرز تهيه خمير سمبوسه جنوبي خوشمزه

۱۲ بازديد

براي درست كردن بعضي از سمبوسه ها نياز به تهيه خمير داريد، شما ميتوانيد به راحتي اين خمير را در منزل درست كنيد و از طعم سمبوسه خانگي لذت ببريد.

طرز تهيه خمير سمبوسه خانگي با كيفيتسمبوسه يكي از انواع غذاهاي جنوبي و پرطرفدار است كه داراي محبوبيت زيادي مي باشد. اين غذاي محبوب ايراني با دستورها و مواد بسيار متنوعي تهيه مي شود. در برخي از رسپي ها مواد سمبوسه را داخال نان لواش قرار داده و درون روغن سرخ مي كنند اما در برخي دستورها براي تهيه سمبوسه از خمير مخصوص سمبوسه استفاده مي شود. طرز تهيه خمير سمبوسه در منزل به راحتي امكان‌پذير است. در اين بخش از نمناك با طرز تهيه خمير سمبوسه در منزل آشنا مي شويد.
خمير سمبوسه
مواد لازم براي تهيه خمير سمبوسهمواد لازم مقدارآرد 3 پيمانهنمك 1 قاشق چايخوريمايه خمير 1 قاشق چايخوريروغن گياهي 1 قاشق چايخوريآب گرم 1 پيمانهطرز تهيه خمير سمبوسه در منزلدرون ظرفي مايه خمير و يك پيمانه آب نسبتا داغي بريزيد و اجازه دهيد مايه خمير به خوبي درون آب داغ حل شود.در ظرف ديگري آرد و نمك را با يكديگر به خوبي مخلوط كرده و الك نماييد.به تدريج مايه خمير را با آرد و نمك مخلوط كنيد.روغن را به مخلوط آرد اضافه كنيد.خمير سمبوسه را با كمك دست ورز دهيد تا خمير حالت لاستيكي شكل بيابد.خمير سمبوسه خمير را به قطعه هاي كوچك و مساوي تقسيم كنيد.قطعه هاي خمير را گلوله كنيد و به مدت 60 دقيقه روي خميرها را بپوشانيد تا اصطلاحا ور آيد يا افزايش حجم پيدا كند.بعد از به عمل آمدن خمير با كمك وردنه به قطر 3 ميلي‌متر گلوله هاي خميري را باز كنيد.داخل خمير باز شده مواد مياني آماده شده سمبوسه را قرار داده و خمير را بپيچيد.سمبوسه هاي پيچيده شده را درون روغن تفت دهيد.مواد اوليه خمير
نكات مهمخمير سمبوسه بدون مخمر نيز مي توانيد تهيه كنيد.به جاي يك ليوان آب گرم مي توانيد از يك ليوان شير گرم استفاده كنيد.اين مقدار خمير براي تهيه 10 تا 15 عدد سمبوسه كافي است. نكات تكميلي در مورد خمير سمبوسهزمان آماده سازي مواد اوليه و مايحتاج آن حدودا 20دقيقهخمير سمبوسه را مي توانيد در وعده ميان وعده - پيش غذا - سرو كنيد .همچنين ميتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - ميل كرد .توجه نماييد مقدار مواد اوليه و دستور تهيه براي 4 نفر مناسب ميباشد .منبع: نمناك

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.