ظروف روحي براي پخت و پز ، در بين اعضاي خانواده، خانم ها بيشتر با ظروف آشپزخانه سر و كار دارند. آنها از قابلمه هاي مختلفي براي تهيه غذا استفاده مي كنند.
اين روزها قابلمه ها از نظر شكل و رنگ تنوع زيادي پيدا كرده اند. بهتر است قابلمه اي را براي پخت غذا انتخاب نمود
كه به سلامت بدن آسيبي وارد نكند. بعضي از افراد نمي دانند كه استفاده از برخي ظروف نامناسب چه صدماتي را به بدن وارد مي كند. در اين مقاله درباره ي ظروف روحي براي پخت و پز صحبت مي كنيم.
ظروف روحي براي پخت و پز
ظرف روحي براي پخت غذا بسيار مناسب مي باشند. زيرا بسياري از افراد با كمبود روي مواجه هستند. اما نه اين ظروفي كه با نام ظروف رويي در بازار عرضه مي شوند، زيرا اين ظروف آلومينيومي هستند. همچنين به راحتي با مواد غذايي واكنش مي دهند و وارد بدن مي شوند.
اين امر باعث بسياري از بيماري ها مي شود. ظرف هاي روحي عمدتا از جنس آلومينيوم مي باشند كه براي بدن ضرر دارند. حتي نگه داشتن مواد غذايي اسيدي، ترش و يا شور در اين ظرف ها باعث ورود آن به بدن مي شود. همچنين عوارضي مانند يبوست، اختلالات گوارشي، آلزايمر و پوكي استخوان را به دنبال دارد.
در اثر پخت غذا در ظروف روحي از جنس آلومينيوم، يون هايي كه آزاد شده اند وارد غذاي پخته شده مي شوند. همچنين باعث ايجاد بيماري هايي مانند غش، كم خوني مفرط و مشكل در راه رفتن مي شود. اگر غذا به مدت طولاني در اين ظروف بماند، يون هاي زيادي وارد غذا مي كند. البته از ظرف مسي هم نبايد استفاده كرد. زيرا به خاطر نرم بودن، فلز مس به راحتي وارد غذا مي شود.
استفاده از ظروف مسي در طولاني مدت، باعث مي شود تا مس اضافي روي اندام داخلي بدن تاثير بدي بگذارد. نتيجه اين فرايند، از كارافتادن كبد و در نهايت مرگ فرد مي باشد. در صورت استفاده از اين ظروف بايد قلع اندود باشند. از نظر بعضي كارشناسان، ظروف استيل براي پخت غذا مناسب هستند.
ظروف روحي براي پخت و پز
ظروف روحي
اگر ظرفي واقعا از جنس روي (ZINC) باشد مي تواند سبب خروج يون هاي روي از ظرف و ورود آن به غذا شود. اين امر مفيد است و سبب جبران كمبود روي در بدن مي شود. پس براي استفاده از ظروف روحي جهت پخت و پز بايد جنس اصل را تهيه نماييد.
زيرا اصل اين ظروف از جنس روي هستند و فوايد زيادي براي بدن دارند. ظروف روحي در مقايسه با ظروف آلومينيومي سنگين تر هستند. ظروف روحي از جنس آلومينيوم در مقابل نمك طعام هيچ مقاومتي ندارند. بنابراين در آنها برنج خيس نكنيد و يا آب نمك نگه نداريد. ظروف روحي از جنس آلومينيوم، بدون پوشش داخلي مي باشند.
ظروف روحي براي پخت و پز در رستوران ها
امروزه براي پذيرايي سنتي از ظروف روحي و استيل در رستوران ها استفاده مي كنند. ليوان روحي براي دوغ و نوشابه مناسب است. زيرا فوق العاده ترين و خوشمزه ترين نحوه سرو دوغ مي باشد. براي پخت و پز از ظروف روحي اصل كه از جنس روي هستند، استفاده مي كنند. در صورتي كه ظروف روحي اصل را پيدا نكنند، از آلومينيومي و يا استيل با توجه به مواد غذايي خود استفاده مي كنند.
ظروف روحي براي پخت و پز در رستوران
ظروف روحي در رستوران
سخن آخر
در اين مقاله قصد داشتيم شما را با پخت و پز در ظروف روحي آشنا كنيم. اميدواريم از مطالب گفته شده لذت برده باشيد. براي پخت و پز از ظروف مناسب و كم ضرر، كوثر ظرف استفاده كنيد.